Nog een paar dagen en de 9de editie van de door Pallas ’93 georganiseerde Lopers Company Wallenloop gaat weer van start. De wedstrijd start vanaf het hockeycomplex van HC Voorne waar ook gefinisht wordt.De voorinschrijving loopt nog t/m 16 mei 18:00 uur, na inschrijven is nog mogelijk op de wedstrijddag zelf van 18:00 tot 19:00 in de kantine van de hockey.

Er wordt gebruik gemaakt van het elektronische tijdregistratie systeem van Ipico en bijbehorende chip, welke plat op de schoen bevestigd wordt met een bijgeleverde tyrip (zie verder https://www.youtube.com/watch?v=Q1dEQE3-Nlc ). Bij niet correcte plaatsing wordt je tijd niet geregistreerd. Na de wedstrijd dient de chip ingeleverd te worden, hiervoor staan er bij de finish een aantal vrijwilligers met een kniptangetje klaar om deze van de schoen te halen. Bij niet inleveren/verliezen chip zullen de kosten op de deelnemer verhaald worden.

Op het terrein is er een DJ aanwezig (Happy Music) en zal de wedstrijd aan elkaar gepraat worden door onze welbekende speaker Cees van der Meijde. Het startschot voor de 10 en 5 km zal gegeven worden door Carlos Timmermans namens de Lopers Company. Na afloop is er voor iedere deelnemer een herinnering in de vorm van een mooie medaille, daarnaast zijn er geldprijzen te winnen voor de eerste vijf dames/heren op de 10 km en de eerste drie dames/heren op de 5 km. Tijdens de prijsuitreiking in de kantine zal er ook een verloting plaatsvinden op startnummer, welke voor aanvang van de prijsuitreiking in de kantine ingeleverd moet worden. Uitslagen zullen gepubliceerd worden op uitslagen.nl
Als vereniging hebben we er zin in dus komt allen meelopen/aanmoedigen, het belooft weer een mooie avond te worden. Een dank alvast aan alle vrijwilligers en sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt, zonder hen kunnen we dit als vereniging niet organiseren.
Let op: omdat het 5 en 10 km parcours gedeeltelijk overlappen, dient men ten allen tijden zoveel mogelijk links aan te houden. Verder is er in het 5 km parcours een trap opgenomen ter hoogte bij het verlaten van de Wallen. Het extra waterpunt ter hoogte van Cape Helius is komen te vervallen. Bij de finish is er water, voor andere versnaperingen kun je terecht in de kantine van Hockeyclub Voorne.

logo_body_and_soul.png
logo_dennis_postma.png
logo_martinic.png
logo_melinda.png
logo_paul_van_der_leij.png
logo_poldervaart.png
logo_steefit.png
logo_vanhaastert.png
logo_vtti.png
logo_wash_it_carwash.png
logo_wm.png
logo_zuiderwijk.png
Lopers_company-2.png
logo_kinderkoepel_bewerkt.png
logo_body_and_soul.png
logo_dennis_postma.png
logo_martinic.png
logo_melinda.png
logo_paul_van_der_leij.png
logo_poldervaart.png
logo_steefit.png
logo_vanhaastert.png
logo_vtti.png
logo_wash_it_carwash.png
logo_wm.png
logo_zuiderwijk.png
Lopers_company-2.png
logo_kinderkoepel_bewerkt.png